top of page
Obrázek autoradvakrátdva kávový catering

Espresso bar na letní svatbě Ley a Adama na Našem Mlýně

Když nás Lea oslovila, že by si přála mít náš kávový bar na svatbě, měla už o všem poměrně jasnou představu. Vyměnili jsme si pár e-mailů, doladili podrobnosti a během týdne bylo hotovo, domluveno. A my jsme se začali pomalu těšit na poslední červnovou středu, protože bylo jasné, že ji strávíme ve skvělé společnosti a navíc na jedné z našich oblíbených svatebních lokalit - na Našem Mlýně.


Kromě kafe jsme se vybavili taky pořádnou zásobou ledu, abychom hostům mohli poskytnout první pomoc před horkem v podobě ledových káv a espresso tonicu. Nakonec se tyto letní speciály ukázaly jako skvělá volba, protože jejich spotřebu jsme mohli počítat na litry.


A jak kávový catering nakonec zhodnotila nevěsta?

"Když jsem při zařizování svatby vybírala dodavatele, věděla jsem, že káva je pro mě i mé kamarády důležitým aspektem. Dvakrátdva jsem na Instagramu sledovala už nějakou dobu a byli mi tak sympatičtí, že byli vlastně první a jedinou volbou.
Od prvního okamžiku byla s Honzou skvělá a rychlá domluva, nic nebylo problém. Nechali jsme si potisknout kelímky nádherným logem, které nám vyrobili podle přání a byl to fakt moc hezký detail.
Ale to nejdůležitější - káva byla naprosto skvělá, dokonale připravená, nepřepálená, Honza s Verčou byli naprostí profíci a s úsměvem nás provázeli celé odpoledne. Feedback od hostů mluví taky za vše, jen samá pochvala. Dvakrátdva můžu jen doporučit, doufám, že jsme se neviděli naposledy!"

LEA, nevěsta


Ze svatby jsme odjížděli přesně ve chvíli, kdy začínala krátká večerní bouřka - a pravděpodobně jsme si střihli rekord v rychlosti zabalení našeho kávového cirkusu do dodávky. A i když jsme nezůstávali až do konce, tak podle množství vypité kávy věříme, že svatební party musela trvat minimálně do rána!




chystáte také svatbu a víte, že bez kávy to nepůjde? Podívejte se, jak vás můžeme zásobit kofeinem.
48 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page