top of page
Obrázek autoradvakrátdva kávový catering

Kávový bar pro Ninu a Jirku na jejich veselce v centru Brna

Nina s Jirkou si pro svůj den vybrali Hlídku pod brněnským hradem Špilberk. A i když je v centru Brna koncentrace kaváren s výběrovkou snad největší v celém Česku, rozhodli se, že jedna nesmí chybět ani na jejich svatbě. A proto jsme přišli na řadu my!


Počasí bylo nakonec na květen chladnější, než bývá zvykem, a nevyhli jsme se během odpoledne ani dešti. Ale o to víc cappuccin nebo flat whitů jsme mohli připravit, protože co se kromě deštníku nejvíc hodí, když prší? No přece teplý kafe do ruky!

"Chtěla bych Vám poděkovat za kávový catering na naší svatbě. Hlavně u fotek jsem si uvědomila, jak důležité všechny Vaše kávy, čaje a kakaa byly pro komfort našich hostů, zvlášť když nám počasí zase tolik nepřálo. A díky i za Váš profesionální a zároveň lidský přístup!"

NINA, nevěsta


Zároveň jsme pro podobné případy na všechny svatby vybavení také různými druhy voňavých čajů z jihomoravské bylinkárny Sonnentor nebo kakaem, aby si na své přišli i nejmenší hosté nebo ti, kteří kofeinu zrovna neholdují.


Déšť nakonec nikomu nevadil. Všichni se náramně bavili a podařilo se vytvořit parádní a vřelou atmosféru i během tohoto upršeného dne. A my jsme rádi, že jsme mohli být u toho. Tak hodně štěstí, Nino a Jirko!




Za fotky moc děkujeme Kryštofovi (https://kryspin.cz)!


A co kávový stánek na vaši svatbu? Podívejte se, jak vás můžeme zásobit kofeinem.
19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page