top of page
Obrázek autoradvakrátdva kávový catering

Svatba v toskánském stylu. Italskou kávu ale nečekejte

Horké srpnové odpoledne, letní slunce příjemně hřeje a rozlévá se po zvlněné krajině pokryté zlatými lány obilí a zelenými vinicemi. Cypřiše lemují prašnou cestu vedoucí ke starému stavení, do něhož otevřenými okenicemi proudí lehký vánek, který jemně načechrává dlouhé závěsy. Ok, to jsme se nechali trochu unést, ale dokážete si to představit, žejo?


Tohle malé Toskánsko je totiž téměř identické s vilami v tom velkém, pravém Toskánsku. Až na to, že ho najdete nedaleko Prahy, v Červených Pečkách. Dělat kafe na svatbě zrovna ve Ville Dom Carli jsme chtěli už dlouho a teď si můžeme tohle malé přání z cateringového bucket listu odškrtnout.


Jitce, Martinovi a jejich hostům jsme servírovali espressa, cappuccina, flat whity a další kávové nápoje od brzkého odpoledne až do pozních večerních hodin. Nakonec jsme totiž na přání maminky od ženicha zůstávali o několik hodin déle, než bylo původně domluveno. Protože mamince se co? Neodmlouvá! A byla to další z parádních akcí v milé společnosti, kterou jsme si moc užili.



chystáte také svatbu a víte, že bez kávy to nepůjde? Podívejte se, jak vás můžeme zásobit kofeinem.
55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page